Felborult autó

2024.01.12-én délután lakossági bejelentés, majd központi riasztás is érkezett, miszerint baleset történt a Laky bekötőn a Palotai útnál.

Tovább


Békés, biztonságos karácsonyi ünnepeket!

2023.12.24-én az utolsó gyertyát is meggyújtottuk az adventi koszorúnkon, eljött szenteste. Kérjük a fenyőfára kerülő fényfüzéreket, led sorokat ellenőrizzék, mielőtt felrakják, nehogy zárlatosak legyenek.

Tovább


Új műszaki mentőszer tesztelésre

Csömöri Önkéntes Tűzoltó Egyesület a BM Heros Zrt-től átvett egy műszaki mentőszert tesztelésre egy évre. A BM Heros Zrt. és a Csömöri Önkéntes Tűzoltó Egyesület közötti első személyes találkozón való megismerkedés után, a vállalat vezérigazgatója történetünknek és munkásságunknak megismerése után, úgy döntött, hogy mindenképpen szeretne minket támogatni.

Tovább


Ütközés egy villanyoszloppal

2023. 12. 18-án délelőtt Csömörön, a Boglárka utca – Rózsa utca kereszteződésében egy konténeres autó villanyoszlopnak ütközött. A baleset következtében a beton oszlop a tövénél eltört, szerencsére személyi sérülés nem történt.

Tovább


Figyeljünk egymásra!

2023. 12. 14-én reggel egy balesethez vonultunk a Major útra. Csömörről kifelé ment egy személyautó, amikor elé hajtott egy munkásokat szállító kisbusz.

Tovább


Ráfutásos baleset

2023.12.11-én reggel ráfutásos balesethez vonultunk az M0-ásra. A balesetben 3 autó volt érintett.

Tovább