Az útviszonyoknak megfelelően vezessen

2018.01.20-án, 7.21 kor kaptuk a riasztást: Csömör, Laki bekötőn baleset! 7.26-kor a helyszínre érve tapasztaltuk, személyautó a tetejére borulva az árokban, vezető az autóból már kimászott.

Tovább


Hármas karambol Csömörön

2017.12.29-én Csömör Béke térnél egy kisteherautó és két személyautó ütközött össze, és teljesen elfoglalták az utat. Csömör Öte tűzoltói már áramtalanították a gépjárműveket, a fővárosi tűzoltók kiérkezése előtt.

Tovább


Csömöri idősek karácsonyi ebédje 2017

Negyedik éve, hogy a Csömöri Önkéntes Tűzoltó Egyesület és támogatói a csömöri nyugdíjasokat egy kis meleg étellel kínálhatta karácsony előtt. Az összefogásunk idén is sikeres volt.

Tovább


Égő autó Csömör közelében

Az M0-ás autóút 64-es kilométerénél, Csömör közelében, 2017.12.13-án, szerdán a kora esti órákban. Két vízsugár segítségével oltották el a lángokat a csömöri önkéntes tűzoltók és a fővárosi hivatásos tűzoltók.

Tovább


Emlékezés Napja 2017

2006. augusztus 8-án a BME épületének lőtere kigyulladt, a tűzoltás során három tűzoltó veszítette életét. Azóta minden év augusztus 8-án a szolgálatteljesítés közben hősi halált halt magyar tűzoltó bajtársainkra emlékezünk.

Tovább


Csömörön szeméttelep égett

2017.06.30-án, Csömör külterületén, a Kerepesi-határ úton található szeméttelepen tűz ütött ki. A telep tulajdonosa a meggyulladt kommunális hulladék oltását homokkal megkezdte.

Tovább