Ifjúsági tábor – 2014.08.10.

A tűzoltó tábor zárónapján, vasárnap az ifjú tűzoltó tanoncok számot adhattak az elmúlt héten elsajátított elméleti és gyakorlati tudásukról. A szülők és látogatók végig drukkolták a vizsgát, előbb egy elméleti tesztlap kitöltése, majd a gyakorlati feladatok következtek.

Tálcatűzoltás több sugárral, újraélesztés, osztott sugárkezelés, az állomány kiválóan helyt állt a gyakorlati és az elméleti vizsgán is. Egész hetes munkájuk elismeréseként mindannyian oklevélben részesültek és egy lehetőségben, hogy végre ne csak ők, hanem a szülők is kellően vizesek legyenek. Volt nagy meglepetés, futás és sikongatás. 🙂

Miután eléggé elázott mindenki a tűzoltófecskendők és a vízzel töltött kézi oltókészülékek által, a gyerekeknek és a felnőtteknek is ízlett a bográcsban főtt paprikás krumpli. A nap zárásaként beszélgettünk a hét eseményeiről, és a tanultakról.

Ezúton is köszönjük támogatóinknak, hogy mindez létrejöhetett, reményeink szerint jövőre is hasonlóan eseménydús lesz majd a nyári ifjúsági tűzoltó tábor.

Hogy mások is kedvet kapjanak, várjuk a táborlakók írásos élménybeszámolóit, amit honlapunkon örömmel közzé teszünk!

Galériánkban képeket is talál az eseményről!