Tölts egy napot a tűzoltókkal!

Szeretettel várunk minden iskoláskorú fiatalt 2015. augusztus 4-én, kedden a csömöri horgásztónál megrendezésre kerülő “Tölts egy napot a tűzoltókkal” elnevezésű, napközis jellegű, ingyenes programunkon.

A „Tölts egy napot a tűzoltókkal” programunkon 33 gyermek tisztelt meg bennünket figyelmével. A csömöri horgásztónál kiadós reggelivel kezdtük a napot. A rántotta 1 kg kolozsvári szalonnával, 1,5 kg hagymával, 120 db tojással készült.:-)

Ezután a gyerekek a szereinkkel ismerkedtek: Gépjárműfecskendő “Csömör ÖTE/1”, Gyorsbeavatkozó “Csömör ÖTE/2”, Műszaki mentőszer “Csömör ÖTE/3”.

Közben készült az ebéd is, hozzávalók: Végy egy gulyáságyút, szerezz hozzá két önkéntest (nem árt, ha tudnak főzni), tegyél az üstbe sok nyersanyagot, sok kevergetés és ízesítés után tálald a gulyáslevest. Megjegyzem a mi szakácsaink kitettek magukért, köszönet Hegyi Mónikának és párjának.

Ebéd után az újraélesztés előadás még a kollégákat is felvillanyozta.:-) A napot egy kis szalonnasütéssel és beszélgetéssel zártuk. A Galériánkban képek is találhatóak az eseményről.