2015-“Mindenki Karácsonya”

2015. december 12-én a ” Mindenki Karácsonyára” a Csömör Öte. kitelepült Csömör Hősök tere egy részére szereivel: Csömör Öte/1, /2, /3, mozgókonyhájával, és a Máltai Szeretetszolgálattól kölcsönkapott sátorral.

Tovább


Szlovéniában a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat menekülteket, migránsokat (kimerült, beteg, szükséget szenvedő embereket) támogató akcióját Szlovéniában a Csömöri Önkéntes Tűzoltó Egyesület felszerelése, és önkéntesei is segítették.

Tovább


Hankook pályázaton nyertünk

A Hankook abroncsadományozási program keretén belül pályázaton nyertünk három garnitúra gumiabroncsot, amit ezúton is köszönünk a Hankook Tire Magyarország Kft-nek. A gumiabroncsokért 2015.09.23-án az Iveco típusú műszaki mentő szerünkkel mentünk le a rácalmási telephelyre.

Tovább


2015.08.20 – Gellért-hegy biztosítása

Az egész napot a Gellért-hegyen töltöttük az F.K.I kérésére. Az augusztus 20-i ünnepi tűzijáték legnagyobb, leglátványosabb effektjeit a Gellért-hegyről lőtték fel, a tűzijáték előtt és alatt a hegy biztosítása volt a feladatunk.

Tovább


Tölts egy napot a tűzoltókkal!

Szeretettel várunk minden iskoláskorú fiatalt 2015. augusztus 4-én, kedden a csömöri horgásztónál megrendezésre kerülő “Tölts egy napot a tűzoltókkal” elnevezésű, napközis jellegű, ingyenes programunkon.

Tovább


A tűzgyújtási tilalom ellenére…

2015. június 17-én lakossági bejelentés érkezett több helyről is, hogy Csömör határában valami fekete füsttel nagyon ég. A tűzgyújtási tilalom ellenére veszélyes hulladékot és nagy mennyiségű szemetet égettek.

Tovább