Visszatekintés a Csömöri ÖTE szemével

Mozgalmasra sikerültek május utolsó napjai, az örömteli eseményeken túl sajnos bőven volt szükség a munkánkra is. 2016.05.29-én, szombaton 10.00 órától gyermeknapi rendezvényen voltunk, riasztást kaptunk, karambolhoz vonultunk, oltottunk, mentettünk,…

A Decathlon Csömör Áruház területén a tűzoltó bemutatónk és habos vízsugaraink kicsiknél és nagyoknál is mosolyokat, jókedvet okozott.

Még aznap délután lakossági bejelentés alapján karambolhoz vonultunk Csömör, Szabadság utca – Erzsébet utcasarokhoz, beavatkozási idő: 14.30-16.40 (Csömör ÖTE elsőként érkezett, megkezdte a beavatkozást)

Hétfő hajnalban villám csapott Csömör-Kerepes határában található lakóépület tetejébe, beavatkozási idő: 01.50-06.10 (Csömör ÖTE elsőként érkezett, megkezdte a beavatkozást)

Hétfő éjszaka 22.30-23.40 Csömör, Határ úton található lovarda mezőgazdasági tárolója égett – Hírügyelet, riasztás (Csömör ÖTE egy időben érkezett a HTP tűzoltóival)

Kérünk Mindenkit, hogy vigyázzon magára és szeretteire; nyitott szemmel járjon, és gond esetén bátran hívjon minket! Ha időben érkezik a segítség, akkor a baj könnyebben kezelhető lehet.

Telefon: 06-70/247-1104 Csömöri Önkéntes Tűzoltók