Hankook pályázaton nyertünk

A Hankook abroncsadományozási program keretén belül pályázaton nyertünk három garnitúra gumiabroncsot, amit ezúton is köszönünk a Hankook Tire Magyarország Kft-nek. A gumiabroncsokért 2015.09.23-án az Iveco típusú műszaki mentő szerünkkel mentünk le a rácalmási telephelyre.

Tovább


2015.08.20 – Gellért-hegy biztosítása

Az egész napot a Gellért-hegyen töltöttük az F.K.I kérésére. Az augusztus 20-i ünnepi tűzijáték legnagyobb, leglátványosabb effektjeit a Gellért-hegyről lőtték fel, a tűzijáték előtt és alatt a hegy biztosítása volt a feladatunk.

Tovább


A tűzgyújtási tilalom ellenére…

2015. június 17-én lakossági bejelentés érkezett több helyről is, hogy Csömör határában valami fekete füsttel nagyon ég. A tűzgyújtási tilalom ellenére veszélyes hulladékot és nagy mennyiségű szemetet égettek.

Tovább


Tűzoltási gyakorlat a reptéren

2015. május 8-án a Ferihegyi Repülőtéren tűzoltási gyakorlaton vettünk részt. A képek magukért beszélnek, de bevallhatom, hogy rendesen súroltuk határainkat, kihívás elé állítottuk tűrőképességünket, közben persze nagyon sokat tanultunk.

Tovább


Szent Flórián és a tűzoltók

“Ha dúl a bősz elem, E hármat ne feledd: Erős kar, bátor szív, Testvéri szeretet! Jutalmad ez legyen: Betöltéd tisztedet.” Így hangzik a tűzoltók egyik jelmondata, akik Szent Flóriánt választották védőszentjükké.

Tovább


2015.04.25-Kigyulladt garázs oltása

„Kigyulladt egy harminchat négyzetméter alapterületű garázs egy családi ház udvarán Budapest XVI. kerületében, a Katóka utcában. A tűz oltásán a fővárosi hivatásos tűzoltók dolgoztak három vízsugárral, továbbá a csömöri és a zuglói önkéntes tűzoltók is segítettek a munkálatokban.” Sokan feltették a kérdést:

Tovább