Tűzoltó szakfelszereléseket nyertünk

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által kiírt 2015 évi pályázatán több tűzoltó egyesület között a Csömöri Közbiztonsági Bűnmegelőző Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület is tűzoltó szakfelszereléseket nyert, melyeket 2016.01.27-én vehettünk át.

Tovább


Hankook pályázaton nyertünk

A Hankook abroncsadományozási program keretén belül pályázaton nyertünk három garnitúra gumiabroncsot, amit ezúton is köszönünk a Hankook Tire Magyarország Kft-nek. A gumiabroncsokért 2015.09.23-án az Iveco típusú műszaki mentő szerünkkel mentünk le a rácalmási telephelyre.

Tovább


2015.08.20 – Gellért-hegy biztosítása

Az egész napot a Gellért-hegyen töltöttük az F.K.I kérésére. Az augusztus 20-i ünnepi tűzijáték legnagyobb, leglátványosabb effektjeit a Gellért-hegyről lőtték fel, a tűzijáték előtt és alatt a hegy biztosítása volt a feladatunk.

Tovább


Tölts egy napot a tűzoltókkal!

Szeretettel várunk minden iskoláskorú fiatalt 2015. augusztus 4-én, kedden a csömöri horgásztónál megrendezésre kerülő “Tölts egy napot a tűzoltókkal” elnevezésű, napközis jellegű, ingyenes programunkon.

Tovább


Drogmegelőzési előadássorozat

A Csömöri Közbiztonsági, Bűnmegelőző Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület szervezésében drogmegelőzési előadássorozat kezdődik a csömöri szülők és fiatalok számára. Mindenkit nagyon várunk január 23-án és március 6-án.

Tovább


Áldott Karácsonyt és Újévet!

Áldott, békés és szeretetteljes karácsonyt és sikerekben bővelkedő újesztendőt kívánunk! Juhász Gyulát idézve: „Szép Tündérország támad föl szívemben. Ilyenkor decemberben. A szeretetnek csillagára nézek, Megszáll egy titkos, gyönyörű igézet, Ilyenkor decemberben…

Tovább