Felajánlás korona vírus idejére

A Csömöri Önkéntes Tűzoltó Egyesület – figyelembe véve az Operatív Törzs útmutatásait – a koronavírusos megbetegedések megelőzése érdekében és az idősek védelmében az alábbi programot hirdeti meg:

Tovább


Csömöri idősek karácsonyi ebédje 2017

Negyedik éve, hogy a Csömöri Önkéntes Tűzoltó Egyesület és támogatói a csömöri nyugdíjasokat egy kis meleg étellel kínálhatta karácsony előtt. Az összefogásunk idén is sikeres volt.

Tovább


Tűzoltó szakfelszereléseket nyertünk

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által kiírt 2015 évi pályázatán több tűzoltó egyesület között a Csömöri Közbiztonsági Bűnmegelőző Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület is tűzoltó szakfelszereléseket nyert, melyeket 2016.01.27-én vehettünk át.

Tovább


Szlovéniában a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat menekülteket, migránsokat (kimerült, beteg, szükséget szenvedő embereket) támogató akcióját Szlovéniában a Csömöri Önkéntes Tűzoltó Egyesület felszerelése, és önkéntesei is segítették.

Tovább


Tölts egy napot a tűzoltókkal!

Szeretettel várunk minden iskoláskorú fiatalt 2015. augusztus 4-én, kedden a csömöri horgásztónál megrendezésre kerülő “Tölts egy napot a tűzoltókkal” elnevezésű, napközis jellegű, ingyenes programunkon.

Tovább


A tűzgyújtási tilalom ellenére…

2015. június 17-én lakossági bejelentés érkezett több helyről is, hogy Csömör határában valami fekete füsttel nagyon ég. A tűzgyújtási tilalom ellenére veszélyes hulladékot és nagy mennyiségű szemetet égettek.

Tovább