Ifjúsági tábor – 2014.08.10.

A tűzoltó tábor zárónapján, vasárnap az ifjú tűzoltó tanoncok számot adhattak az elmúlt héten elsajátított elméleti és gyakorlati tudásukról. A szülők és látogatók végig drukkolták a vizsgát, előbb egy elméleti tesztlap kitöltése, majd a gyakorlati feladatok következtek.

Tovább


Ifjúsági tábor – 2014.08.09.

Az ifjúsági tűzoltó tábor hatodik napján, szombaton rendhagyó programként a budapesti Tűzoltó Múzeumba tettünk látogatást. A kiállító termek többek között a tűzoltók munkáját, a tűzvédelmet, a tűzoltó eszközök fejlődését követik nyomon az őskortól napjainkig.

Tovább


Ifjúsági tábor – 2014.08.08.

Az ifjúsági tűzoltó tábor ötödik napján, délelőtt elméleti oktatás folyt a fiataloknak. Délután a tanultak gyakorlatba átültetése következett. A Bulgárkertben tartott nyílt nap keretén belül nem csak a táborozók, hanem minden csömöri gyerek és felnőtt kipróbálhatta a füstsátrat.

Tovább


Ifjúsági tábor – 2014.08.07.

A délelőtti esős idő kissé változtatott az ifjúsági tűzoltó tábor negyedik napján, így a holnapi nyílt nap előkészületeként elméleti oktatás folyt. A tűzoltó készülékek használatát, illetve a tálcatűz oltás tudnivalóit ismerhették meg a fiatalok.

Tovább


Ifjúsági tábor – 2014.08.06.

Az ifjúsági tűzoltó tábor lakóinak sűrű napjuk volt szerdán, a tábor harmadik napján. Reggel a Magyar Máltai Szeretetszolgálat rohammentője tett látogatást, ezután a csömöri körzeti megbízott következett, majd egy fogápolási szakember.

Tovább


Ifjúsági tábor – 2014.08.05.

Az ifjúsági tűzoltó táborban résztvevő gyerekek a Mesecsikó Tanyán jártak a tábor második napján. Először hagyományőrző kun harci bemutatót láthattak az Iloncsuk Szabadcsapat 2 tagjától, később nyílt sétalovaglásra is lehetőségük volt a táborozóknak.

Tovább