Tűzoltó szakfelszereléseket kaptunk

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság pályázatán több önkéntes tűzoltó egyesület nyert tűzoltó szakfelszereléseket. 2014.október 9-én, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság ünnepélyes átadóján Palotai Zsolt Gábor tűzoltó ezredes, az FKI szakmai igazgató-helyettese köszöntötte az ÖTE-k képviselőit.

“A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság működési területén dolgozó önkéntes tűzoltó egyesületek az elmúlt fél évben közel kétszázharminc tűzesethez vagy műszaki mentéshez vonult, ezzel is erősítve a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatásos egységeit.” FKI

A Csömöri Közbiztonsági Bűnmegelőző Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület több, mint 1 millió Ft értékben kapott tűzoltáshoz kapcsolódó eszközöket, tűzoltókámzsákat, mászó öveket, bevetési védőruhát, védőcsizmákat, védősisakokat és kesztyűket, valamint kézibaltát és átemelő-szivattyút.

A tűzoltás és a műszaki mentések során történő hatékony beavatkozást nagyban segítik az egyesületünk számára átadott szakfelszerelések. Ezúton is köszönjük a pályázati lehetőséget!