Cica a vízelvezetőben

2015. május 29-én Csömör Csendes utcában a lakókkal közösen mentettünk ki egy cicát a vízelvezető csatornából. Szerencsére épségben megúszta a macsek ezt a kalandot. 🙂

Tovább


Kollégánk születésnapja

2015.04.17-én a Csömöri Tűzoltó Egyesület önkéntes tűzoltói Medve Zoli tűzoltó kollégájukat lepték meg a 40. születésnapján. Az ünnepelt örült a meglepetésnek és az ajándékoknak is. 🙂

Tovább


Újraélesztés és defibrillátor használat

Bármelyikünkkel megtörténhet, hogy az utcán hirtelen összeesik a mellettünk álló ember, vagy egy baleset szereplőjévé válunk. Ilyenkor életmentő lehet, ha merünk és tudunk is cselekedni. Egyesületünk eljutott az első negyedévi előadássorozat második állomására, újraélesztési és defibrillátor használati oktatást tartunk.

Tovább


Csömör határa nem szemétlerakó!

Vannak olyan “emberek”, akik Csömör határát szemétlerakónak nézik, és akad olyan is, akinek az nyújt örömöt, hogy a szemetet felgyújtja, és persze nem egy kupacot, hanem többet is. Azt persze nem fogja fel, hogy ezzel nemcsak szennyezi a környezetet, de veszélyezteti erdeinket, és az arra járó embereket is, neki csak az számít, hogy a cselekménye örömet okozzon számára.

Tovább


Drogmegelőzési előadássorozat

A Csömöri Közbiztonsági, Bűnmegelőző Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület szervezésében drogmegelőzési előadássorozat kezdődik a csömöri szülők és fiatalok számára. Mindenkit nagyon várunk január 23-án és március 6-án.

Tovább


Mindenki karácsonya

December 20-án, Csömör Hősök terén az idei „Mindenki karácsonya” rendezvényre 150 adag sertéspörkölttel, főtt burgonyával készültünk, kísérőnek pedig forró teával és forralt borral, amelyek az egyesületünk nemrégiben felavatott gulyáságyújában készültek.

Tovább