Felajánlás korona vírus idejére

A Csömöri Önkéntes Tűzoltó Egyesület – figyelembe véve az Operatív Törzs útmutatásait – a koronavírusos megbetegedések megelőzése érdekében és az idősek védelmében az alábbi programot hirdeti meg:

KEDVES CSÖMÖRÖN ÉLŐ IDŐS LAKOSOK!

Az egyesület az erre a célra létrehozott telefonszámán, előre egyeztetett időpontban minden Csömörön élő időskorú, egyedül élő vagy élők (gyermek és családtag hiányában, messze lakik, segítő szomszéd hiányában) részére bevásárlást és gyógyszerkiváltást ajánl fel annak érdekében, hogy egészségüket megóvjuk, a zsúfolt helyeken történő esetleges fertőződésüket megelőzzük.

Egyesületünk tűzoltói gondoskodnak az alapvető élelmiszerek beszerzéséről és a gyógyszerek kiváltásáról, ha ezt valamelyik családtag, rokon esetleg szomszéd nem tudja megoldani, nincs rá lehetőség.

Az egyesület az erre a célra létrehozott telefonszámán: 06 70 290 4846, van lehetőségük segítségünket kérni.

Amit Önnek ennek érdekében tennie kell, az alábbi:

1./ 06 70 290 4846 telefonszámon jelezze igényét és egyeztetjük Önnel az időpontot, amikor felkeressük.

2./ Kollégáink tűzoltó egyenruhában, szolgálati gépjárművel keresik fel Önt. Kérjük, írja fel és adja át a beszerzendő élelmiszerek/háztartási tisztítószerek listáját, valamint a kiváltandó gyógyszerek receptjeit, valamint a vásárláshoz szükséges – lehetőleg előre kiszámolt – forint összeget.

3./ Önkénteseink elvégzik a vásárlást, majd kiszállítják az otthonába a beszerzett árukat, elszámolnak az átadott összeggel.

4./ A szolgáltatás többször is igényelhető. A koordinálását – a beszerzést és kiszállítást is -a Csömöri Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai végzik!

FONTOS! Az egyesület tagjai minden esetben TŰZOLTÓ egyenruhában végzik ezen tevékenységüket és szolgálati gépjárművel közlekednek!

A Tűzoltó Egyesület bevezette a biztonságos szolgálatellátásokhoz szükséges új higiéniai lépéseket, minden gépjárművünket felszereltük maszkokkal, fertőtlenítőkkel és gumikesztyűkkel. Folyamatosan figyelemmel kísérjük az ajánlásokat, előírásokat és a vonatkozó utasításokat.

Szőke Zoltán elnök
Csömöri Önkéntes Tűzoltó Egyesület