Csömör Önkéntes Tűzoltó Egyesület létrehozásának fő célja a helyi lakosok élet- és vagyonbiztonságának növelése, továbbá hogy a településen keletkezett tűzeseteknél lerövidítsük a tűzoltóság reakcióidejét, és el tudjuk oltani a tüzet addig, amíg még nem terjedt át nagy területre, vagy legalább fel tudjuk tartóztatni, amíg a tűzoltóság a helyszínre ér.

Mindannyiunk felelőssége, hogy mi is tegyünk valamit saját közösségünkért. Ha összefogunk, jó eredményeket érhetünk el! Várjuk mindazok jelentkezését, akik tettre készek, úgy érzik, hogy azonosulni tudnak a tűzoltó egyesület céljával, önzetlenül segítenek Csömör nagyközség lakosainak, és szolgálnák településünk javát önkéntes tűzoltóként.

Reméljük hamarosan tagjaink között üdvözölhetünk, jelentkezésed még nem jelenti azt, hogy rögtön a mély vízbe dobunk. Először is eldöntheted, hogy vonulós, ifjúsági vagy pártoló tagként kívánsz csatlakozni. Amennyiben az aktív szerepvállalást választod, jó sok gyakorlás, rátermettség és egy 40 órás tűzoltó alaptanfolyam elvégzése választ el a vonulástól.

Üdvözlettel:
Csömöri Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Az első magyar önkéntes tűzoltó egyesület megalapítója,
gróf Széchényi Ödön jelmondata:

“Legszentebb feladatunk a bajbajutott emberek mentése”

csatlakozz_740px

Jelentkezni a lenti személyi adatlap kitöltésével és elküldésével lehet.

Jelentkezési lap

Személyi adatlap