Erdőrész égett

2024.03.12-én késő este az Új-Hegy útra vonultunk, a riasztás szerint erdőrész égett. Ez külterületi rész, ritkán lakott környék, így nagy szerencse, hogy észrevette egy lakó, mert több hektár gyulladt volna fel, ha nem látja meg időben.

Tovább


Figyelmetlenségből újabb baleset

2024. 03. 07-én lakossági bejelentés alapján vonultunk balesethez. Kiérkezésünkkor tapasztaltuk, hogy az incidens (nem először) a Major út – M0-ás bekötőút kereszteződésében történt. Az ütközés ismét figyelmetlenség eredménye volt!

Tovább


Közlekedési nézeteltérés

2024.02.23-án este a Szabadság út – Árpád utca sarkához vonultunk baleset miatt. Az esemény egy közúti közlekedési konfliktus agresszív befejezésének következménye volt, melynek egy vétlen harmadik fél látta kárát.

Tovább


Csúszik!

2024. 01. 17-én délután riasztás érkezett személyi sérüléses balesetről. A sofőr a Kálváriáról jött le, amikor megcsúszott és a villanyoszlop betontalpának csapódott.

Tovább


Felborult autó

2024.01.12-én délután lakossági bejelentés, majd központi riasztás is érkezett, miszerint baleset történt a Laky bekötőn a Palotai útnál.

Tovább


Az égetés tilos!

2024.01.05-én délután riasztás érkezett, miszerint a Szedervölgyi utcában füst van és lángokat is látnak az egyik ház mögött. Csömör ÖTE kiérkezett a helyszínre.

Tovább